Review: Teufel Cinebar One 2018-10-14T19:38:44

Review: HP Spectre x360 (15,6 inch)

Facebook-hack: Is jouw account getroffen?

Review: Teufel Cinebar One

Balans opmaken

Review: Teufel Cinebar One

Het grote voordeel van soundbars ten opzichte van losse speakers is dat ze veel minder ruimte in beslag nemen. Dat geldt zeker voor de compacte Cinebar One van Teufel.

Met een lengte van zo’n 35 cm is deze soundbar net wat kleiner uitvalt dan veel soortgenoten. Grote kans dus dat dit model netjes onder uw tv past. Ondanks zijn kleine omvang zit er in elk geval genoeg rauw volume in dit kastje. Dit is een stereo-set (2.1) met twee extra speakers aan de zijkanten voor ‘wijdere stereo’. Het geluid wordt dan optimaal uitgestuurd voor degene die niet recht voor de tv zit, waardoor een knap kamervullend geluid ontstaat.

Met of zonder woofer

U kunt er een draadloze subwoofer op aansluiten, maar de standaard lage tonen vallen allerminst tegen. Er zijn drie audioprofielen te selecteren: een goede mix van hoog, midden en laag voor films, een muziekmodus waarbij de bas extra naar voren komt en een profiel voor spraak. Die laatste klinkt alleen wat blikkerig en gebruikten we daarom eigenlijk nooit. Zet de speaker verder niet té hard, want dan wordt de audio wat schel.

Optimaliseren

Wat betreft aansluitingen vindt u op de achterkant een hdmi-poort, koptelefoonaansluiting en een ingang voor een optische kabel. Uw smartphone via bluetooth verbinden is ook een optie, om zo bijvoorbeeld naar Spotify te luisteren. Met de afstandsbediening schakelt u eenvoudig tussen de verschillende gekoppelde apparaten. Een en ander is in mum van tijd geïnstalleerd. Het enige wat dan rest, is uw persoonlijke optimale geluidsbeleving vinden, maar dat komt vast goed!

Conclusie

Handzame soundbar waar desondanks genoeg pit in zit.

Pluspunten
Compact, gebruiksvriendelijk, gebalanceerd en vol geluid.
Minpunten
Wat schel op luid volume.

Adviesprijs: € 269,99

Voor meer informatie: https://www.teufelaudio.nl/soundbars/cinebar-one-p16541.html


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord