Review: UltraBoard 950 2019-08-05T15:18:54

Gerrard Street: Koptelefoon op abonnementsbasis aan tweede generatie toe

Firefox wordt Fenix op Android

Review: UltraBoard 950

Nummertje trekken

Review: UltraBoard 950

Lang niet iedereen gebruikt het numerieke gedeelte van het toetsenbord. Dus dat kan net zo goed achterwege blijven, dacht BakkerElkhuizen met zijn UltraBoard 950-keyboard.

De Ultraboard 950 is vanwege het ontbreken van het numerieke gedeelte niet alleen compacter maar ook ergonomischer. De muis kan dichterbij blijven, zodat uw arm niet zo ver hoeft te strekken. We merkten tijdens het testen meteen een ontspannen gevoel in muisarm en bijbehorende schouder. Het toetsenbord is tevens erg plat en licht, dus makkelijk mee te nemen als u hem bijvoorbeeld onderweg aan een tablet - of een van in totaal vijf apparaten - wilt koppelen. Het meegeleverde hoesje houdt het keyboard verder schoon en krasvrij, maar beschermt niet tegen vallen. De toetsaanslag valt in positieve zin op, omdat de toetsen net iets dieper in te drukken zijn dan die van een gemiddeld laptop-toetsenbord. Het enige wat we missen, is verlichting achter de toetsen. Maar dat doet weinig afbreuk aan het eindoordeel.

Conclusie

Compact en ergonomisch keyboard dat heerlijk weg typt.

Adviesprijs: vanaf € 69,99

Voor meer informatie: https://www.bakkerelkhuizen.nl


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord