Review: WD My Cloud EX2 Ultra 2019-08-14T15:04:00

Tech Academy: handige online cursussen voor beginners en gevorderden

Boom geplant voor iedere verkochte Exodus BT-koptelefoon

Review: WD My Cloud EX2 Ultra

Buiten westen

Review: WD My Cloud EX2 Ultra

De My Cloud EX2 Ultra van Western Digital is een 2-bay-nas die vooral bedoeld is voor het maken van back-ups en het online synchroniseren van bestanden. Dat doet dit product dan ook met verve.

U kunt meerdere gebruikers individueel toegang geven tot de documenten op de nas, ook vanaf smartphone en tablet. Eenvoud en gemak regeert, zo is er één WD-app voor de bestandstoegang en synchronisatie van foto’s en documenten. Het is mogelijk enige extra functionaliteit aan de nas toe te voegen, maar het aantal en de kwaliteit van de uitbreidingen is mager in vergelijking met veel nas’en van bijvoorbeeld Synology en QNAP. Het apparaat is dan ook vooral te overwegen als u weinig verdere eisen stelt. Het een van de weinige nas’en is die (optioneel) standaard al voorzien is van opslagcapaciteit. Er zit al een schijf in en er past er nog eentje naast.

Conclusie

Niet de meest veelzijdige nas, maar prima voor back-ups via het netwerk.

Adviesprijs: vanaf € 309,00 (4 TB)

Voor meer informatie: https://www.wd.com/nl-nl


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord