Review: Xtorm 60W Power Bank Voyager 26000 (XB303) 2019-11-15T15:36:17

Nemp - afspeellijsten en meer

Excel - People Graph

Review: Xtorm 60W Power Bank Voyager 26000 (XB303)

Gesmeerde bliksem

Review: Xtorm 60W Power Bank Voyager 26000 (XB303)

Uw laptop opladen met een powerbank? De nieuwe Xtorm 60W Power Bank Voyager 26000 (XB303) voorziet in deze behoefte.

Het betreft dan wel specifiek laptops die opladen via usb pd ondersteunen, modellen met een Thunderbolt3-usb-c-poort. Onder andere nieuwere MacBooks en modellen van Lenovo, Dell en Asus zijn geschikt, net als de meeste duurdere Chromebooks.

60 watt is bijzonder veel voor een powerbank, die daardoor krachtig genoeg is om veel elektronica op maximale kracht op te laden. Voor laptops geldt dat er genoeg stroom is voor minimaal één volle lading. Bij smartphones hangt het meer af van de afzonderlijke accucapaciteit. Een OnePlus 7T met 3800 mAh-accu kan er ongeveer vijf keer mee opladen, maar dit verschilt per toestel. De capaciteit van de powerbank zelf bedraagt een forse 26.000 mAh. De XB303 kan tot slot vier apparaten tegelijkertijd opladen; de stroom wordt efficiënt verdeeld tussen alle gadgets.

Conclusie

Relatief dure, doch veelzijdige powerbank met hoge capaciteit.

Adviesprijs: € 139,–

Voor meer informatie: www.xtorm.eu/nl/alle-producten/power-banks/xtorm-60w-power-bank-voyager-26000/


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord