Snapseed 2013-11-04T15:48:37

Pou

Etsy

Snapseed

Snapseed

Gebruikers van iOS zijn wellicht al bekend met Snapseed, een app waarmee je erg eenvoudig aanpassingen aan foto’s kunt maken, bijvoorbeeld door effecten of filters toe te passen.

Gebruikers van iOS zijn wellicht al bekend met Snapseed, een app waarmee je erg eenvoudig aanpassingen aan foto’s kunt maken, bijvoorbeeld door effecten of filters toe te passen. De Duitse ontwikkelaar Nik Software, verantwoordelijk voor de app, kwam onlangs in handen van Google, dat de app nu gratis weggeeft en bovendien met een Android-versie op de proppen is gekomen. Een mooie app, die gelukkig ook op tablets prima werkt.  Een sterk punt is de intuïtieve bediening. Als je een filter toepast, zie je direct het resultaat daarvan. Met eenvoudige veegbewegingen kun je de helderheid of scherpte aanpassen. Wat sociale netwerken betreft, ligt de nadruk op Google+, wat vermoedelijk ook de voornaamste reden voor Google is om Snapseed over te nemen. De voornaamste concurrent is Instagram. Die app is wat flexibeler als het gaat om het delen van foto’s. Vind je fotobewerking belangrijker, en de kwaliteit van foto’s, dan wint Snapseed het echter met gemak.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord