Winactie: Hebben? Hebben!


Racen over asfalt? Kinderspel. Dwars door de bossen en de bergen terwijl de modder je om de oren vliegt? Dat is pas stoer! En met de game V-Rally 4 van Kylotonn Racing Games doe je dat gewoon vanuit je luie stoel - dat scheelt weer een carwash. Deze simulator draait helemaal om off-road racen, onder meer in Afrika, Amerika en Japan. En dat niet alleen met bekende racemonsters zoals de Porsche 911 Safari en Ford Mustang, ook met exotische voertuigen zoals buggy's. Voor de echte fanaten is er ondersteuning voor een racestuur. Je kunt tegen de computer spelen, maar online ook tegen anderen. Van Kylotonn Racing Games mogen we drie maal V-Rally 4 weggeven. Win hier een exemplaar!

Wil je meedoen aan een eerdere actie waarvan de inzenddatum nog net niet verstreken is? Vul dan gewoon onderstaand formulier in en vul bij editienummer het bewuste nummer van Computer Idee in.

Kans maken op de game Kylotonn V-Rally 4? Gebruik editienummer 21! 

 

 

 

 

 

 

 

 
Geslacht: Man     Vrouw
Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam
E-mailadres:
Editienummer:
Opmerking:
 
 

Door op bovenstaande knop te klikken, gaat u akkoord met de toepassing van het privacy statement van Reshift Digital BV. Als u nog niet bent aangemeld voor de nieuwsbrief dan wordt dit automatisch gedaan. Daarnaast zult u op de hoogte worden gehouden van interessante acties en aanbiedingen van Computer Idee.