Winactie: Hebben? Hebben!


Stranden zijn nu niet bepaald de ideale omgeving voor smartphones. Lang niet alle modellen zijn waterdicht en zandkorrels bivakkeren maar wat graag tussen de naden van de behuizing. In zwemkleding zit meestal geen broekzak en je wilt ook geen krassen op het scherm door het toestel los in een tas te stoppen. En zo komen we op de Voyager-hoesjes van Cellularline. Stop de telefoon hierin om hem tegen de zomerse elementen te beschermen. Het scherm blijft zichtbaar, reageert nog steeds op tikken en swipen en er zit een polsbandje aan. Zo luier je toch net even wat aangenamer. Maak er hier kans op eentje!

Wil je meedoen aan een eerdere actie waarvan de inzenddatum nog net niet verstreken is? Vul dan gewoon onderstaand formulier in en vul bij editienummer het bewuste nummer van Computer Idee in.

Kans maken op deze prijs? Gebruik editienummer 19! 

 

 

 

 

 

 

 

 
Geslacht: Man     Vrouw
Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam
E-mailadres:
Editienummer:
Opmerking:
 
 

Door op bovenstaande knop te klikken, gaat u akkoord met de toepassing van het privacy statement van Reshift Digital BV. Als u nog niet bent aangemeld voor de nieuwsbrief dan wordt dit automatisch gedaan. Daarnaast zult u op de hoogte worden gehouden van interessante acties en aanbiedingen van Computer Idee.