Winactie: Hebben? Hebben!


Wie veel op pad is met zijn elektronica, kan eigenlijk niet zonder een stevige laptoptas. Zoals de Metrosafe X van Pacsafe! Hier past een notebook van maximaal 15-inch (circa 38 cm) groot in. Extra aandacht is uitgegaan naar antidiefstal-maatregelen. Zo is het duurzame materiaal verstevigd met staal - er kan niet zomaar een mes doorheen.  Daarnaast is er sprake van een RFID-blokkerend vakje. Pasjes die hier in zitten, kunnen niet op afstand worden afgelezen door criminelen. Maak hier kans op een exemplaar!

Wil je meedoen aan een eerdere actie waarvan de inzenddatum nog net niet verstreken is? Vul dan gewoon onderstaand formulier in en vul bij editienummer het bewuste nummer van Computer Idee in.

Kans maken op deze prijs? Gebruik editienummer 26.

 

 

 

 

 

 

 

 
Geslacht: Man     Vrouw
Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam
E-mailadres:
Editienummer:
Opmerking:
 
 

Door op bovenstaande knop te klikken, gaat u akkoord met de toepassing van het privacy statement van Reshift Digital BV. Als u nog niet bent aangemeld voor de nieuwsbrief dan wordt dit automatisch gedaan. Daarnaast zult u op de hoogte worden gehouden van interessante acties en aanbiedingen van Computer Idee.