Aangepaste voorstelling in PowerPoint 2021-05-30T12:28:15

Zelfrijdende taxi van Google op te roepen in Maps

Windows 10: Automatisch afspelen

Aangepaste voorstelling in PowerPoint

Je kunt in PowerPoint aangepaste voorstellingen maken. Dit zijn deelpresentaties die je kunt maken van een PowerPointpresentatie die uit veel dia’s bestaat. Handig als je een deel van de presentatie aan een bepaalde doelgroep wilt vertonen. Hoe je kunt werken met aangepaste voorstellingen zie je in deze how to.

Sla gedeeltes van een grote presentatie op als aangepaste voorstelling, zodat je ’m kunt laten zien aan een bepaalde doelgroep.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord