Achtergrond van foto’s verwijderen in Word 2016 2017-09-02T13:21:09

Wifi Analyzer

Win een EM6355-beveiligingscamera van Eminent

Achtergrond van foto’s verwijderen in Word 2016

Soms is het nodig om de achtergrond van een afbeelding te verwijderen, of, anders gezegd, een object vrijstaand te maken. Heb je geen geschikt fotobewerkingsprogramma daarvoor, dan kan Word 2016 je misschien uit de brand helpen. Verwacht echter niet de functionaliteiten van een fotobewerkingsprogramma. Wat dan wel, zie je in deze how to.

Heb je niet de beschikking over een fotobewerkingsprogramma, probeer dan eens met Word 2016 de achtergrond van een afbeelding te verwijderen.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord