Adres 2000: intro 2018-03-21T12:56:25

Huawei P20-serie gepresenteerd

Bedrijven keren Facebook de rug toe na datalek

Adres 2000: intro

Een database kun je gebruiken om adressen in op te slaan van bijvoorbeeld familie en vrienden of om bijvoorbeeld een lijst van producten op te stellen die je in een webshop wilt verkopen. Als databaseprogramma kun je natuurlijk Access gebruiken, maar een gratis versie met voldoende mogelijkheden, is Adres 2000. Hoe je met Adres 2000 kunt werken, zie je in een aantal how to’s.

Adres 2000 is een gratis toegankelijk databaseprogramma om allerhande gegevens op een overzichtelijke manier op te slaan.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord