Biscuit: browser voor onlinediensten 2020-10-18T10:53:48

Doosjes maken met Templatemaker

Samsung Galaxy Tab A-tablet in speciale kids-uitvoering

Biscuit: browser voor onlinediensten

Als je veel onlinediensten gebruikt, is het handig als je die vanuit één app kunt bereiken, zonder dat je steeds opnieuw moet inloggen. Als je hiervoor de browser Biscuit gebruikt, kun je een groot aantal apps toevoegen. Je kunt deze in categorieën verdelen. Hoe je kunt werken met Biscuit zie je in twee how to’s.

Browser Biscuit voegt heel veel verschillende onlinediensten samen, zodat jij niet meer zelf bij iedere dienst apart hoeft in te loggen.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord