Brave: basics van de browser 2019-10-02T13:30:31

Onderzoek: 8 procent Nederlanders probeert Disney+

Externe schijven Western Digital nu tot 5 TB

Brave: basics van de browser

De browser is de toegangspoort naar het internet. In de meeste gevallen heeft Chrome de voorkeur, maar ook Firefox, Safari en soms Edge worden nog altijd gebruikt. Brave is een andere speler in dit rijtje en bevat functies om trackers te blokkeren en advertenties te weren. Hoe je met de browser Brave kunt werken, zie je in een aantal how to’s.

Probeer je je privacy op internet enigszins te behouden, surf dan eens met Brave, een browser met een aantal privacygerelateerde standaardfuncties.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord