Brave: bookmarks 2019-10-02T13:28:41

Externe schijven Western Digital nu tot 5 TB

Overstap Windows 10: Tijd dringt voor Nederlandse gemeenten

Brave: bookmarks

Een browser heb je nodig om internet te gebruiken. Daarvan zijn er heel wat. Een browser die zich inspant om je privacy te bewaken is Brave. In de eerste how to hierover hebben we de basis bekeken. In deze tweede how to kijken we onder andere naar het maken en beheren van bookmarks.

Probeer je je privacy op internet enigszins te behouden, surf dan eens met Brave, een browser met een aantal privacygerelateerde standaardfuncties.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord