Excel: scenario’s 2019-01-01T15:07:15

Review: Devolo Magic 2 Multiroom Kit

Je komt niet om de Google Assistent heen op CES

Excel: scenario’s

Met scenario’s in Excel kun je inzicht krijgen in mogelijke kosten of opbrengsten. Hiervoor maak je verschillende groepen waarden aan die je vervolgens als scenario opslaat, waarna je kunt schakelen tussen de scenario’s om de verschillende resultaten te bekijken. Bijvoorbeeld handig als je uit wilt zoeken welke lening het gunstigst is. Hoe je met scenario’s kunt werken, zie je in deze how to.

Maak scenario’s in Excel aan om goed bepaalde situaties te kunnen vergelijken.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord