Handig gegevens delen in Excel 2013 2014-12-17T13:36:49

iOS-apps worden paar cent duurder

Blendle stelt eerste iOS-versie 24 uur beschikbaar met Blendle Trending

Handig gegevens delen in Excel 2013

Excel 2013 is een veelgebruikte spreadsheet met talloze mogelijkheden, waarbij het vooral om formules en functies draait. Deze kun je uiteraard alleen maken en gebruiken als je gegevens in een werkblad invoert.

Bepaalde gegevens kun je heel snel invoeren. En sommige ook heel snel rangschikken. In deze how to zie je een aantal mogelijkheden


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord