Hoe zet je die vervelende Facebook-uitnodigingen uit? 2014-09-08T20:39:53

Hallo, je spreekt met Dr. Dre

Hoe zet je een VPN op in Windows 8?

Hoe zet je die vervelende Facebook-uitnodigingen uit?

Verslavend hoor, dat Facebook. Maar die Candy Crush-uitnodigingen zijn wel vervelend.

Hoe zet je die vervelende Facebook-uitnodigingen uit?

Facebook is verslavend leuk, maar al sinds dag één zijn die vervelende notificaties een onuitputtelijke bron van ergernis. We laten je hier zien hoe je die irritante notificaties uitzet voor FarmVille en Candy Crush.

Facebook is verslavend leuk, maar al sinds dag één zijn die vervelende notificaties een onuitputtelijke bron van ergernis. We laten je hier zien hoe je die irritante notificaties uitzet voor FarmVille en Candy Crush. Dat kan gelukkig makkelijk. Daarom hier een korte uitleg hoe je in een paar stappen deze optie uit kunt zetten. Uiteraard log je eerst in op Facebook. Vervolgens ben je binnen een paar minuten klaar.

Je gaat rechtsboven naar de 'Instellingen'-knop. Deze herken je aan het omgekeerde driehoekje. Klik daar op om in je instellingenmenu te komen.

Ga vervolgens naar het kopje 'Blokkeren'.Hier kun je precies zien wie en wat je allemaal geblokkeerd hebt. Krijg je een uitnodiging van continu dezelfde persoon, voeg dan deze Facebook-vriend toe in het derde hokje; 'Uitnodigingen van apps blokkeren.'

Je kunt hier ook apps zelf blokkeren, door de naam van de app onderin te typen. Zodra je op Enter drukt is de app direct geblokkeerd.

Wil je liever de applicatie via de pagina van het spel blokkeren? Dat kan ook. Navigeer eerst naar de pagina. Dan scrol je een klein beetje naar beneden, rechts staan dan een aantal opties, waaronder blokkeren. Hier klik je op.

Klik dan op bevestigen. Daarna krijg je nog een melding dat de blokkering werkt. Dit zie je ook terug in de pagina bij instellingen 'blokkeren’. Vanaf dit moment zie je niks meer op je Facebook-muur voorbij komen over de betreffende applicatie. Ook zul je geen uitnodigingen meer zien voor die betreffende applicatie of van die personen. Heerlijk rustig niet?


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord