'Likes' van anderen filteren met Facebook Friends Feed-extensie 2015-12-18T11:47:05

Haier presenteert budgettablet Haierpad Mini E700

Duits spel laat je kaarten met oude gameconsoles

'Likes' van anderen filteren met Facebook Friends Feed-extensie

'Likes' van anderen filteren met Facebook Friends Feed-extensie

Niet alles wat je vrienden interessant vinden, hoeft interessant te zijn voor jou. Toch bestaat je Facebook-tijdlijn voor een groot deel uit berichten die je vrienden hebben geliked. Wil je die informatie beter filteren? Daar is een extensie voor.

Die extensie heet simpelweg Facebook Friends Feed en is te downloaden voor Chrome en voor Safari.

De naam is doeltreffend gekozen, want na het installeren ervan zie je op Facebook alleen nog maar de berichten die je vrienden zélf hebben geschreven of gedeeld.

Hier vind je de extensie voor beide browsers.

Kies rechstbovenin voor 'Toev. aan Chrome'. Je krijgt nog de vraag of je het zeker weet. Klik hier op 'Extensie toevoegen'. Herstart daarna je browser en geniet van een overzichtelijker Facebook.

Toch niet tevreden? Dan kun je de extensie ook weer uitschakelen. Dat doe je in Chrome onder chrome://extensions/ en in Safari door te kiezen voor Voorkeuren > Extensies.

Wanneer je op opties klikt, krijg je ook nog de mogelijkheid om posts nog wel te tonen maar ze minder zichtbaar te maken. De berichten die er toe doen, springen er dan meer uit. Dit terwijl je toch ook de gefilterde posts nog wel blijft zien.

Heb je liever deze optie, kies dan voor 'Just fade' en klik op 'Save'.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord