MailerLite: opstellen nieuwsbrief 2019-03-02T10:45:01

Zijvenster van Gmail gebruiken

MailerLite: content toevoegen

MailerLite: opstellen nieuwsbrief

Een klein bedrijf, een vereniging of familie kunnen via een nieuwsbrief wereldkundig maken welke activiteiten er zoal plaatsvinden. Voor het maken van een nieuwsbrief kun je eigenhandig aan de slag, maar slimmer is het om gebruik te maken van de online mogelijkheden, bijvoorbeeld MailerLite. Hoe je met MailerLite kunt werken, zie je in een aantal how to’s.

Stel met MailerLite eenvoudig een nieuwsbrief op om deze naar je achterban te versturen.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord