WhatsApp - donker thema instellen 2020-01-24T09:56:18

Transcend JetFlash 910-stick voor back-ups op zakformaat

Windows 10: Bing Wallpapers

WhatsApp - donker thema instellen

WhatsApp - donker thema instellen

WhatsApp laat je eindelijk een donker thema instellen. Althans, wanneer je de nieuwste bètaversie van de chatapp draait. We leggen je hier uit hoe het werkt.

Veel apps en software bieden een donker thema aan, zodat ze 's ochtends vroeg en 's avonds laat prettiger in gebruik zijn. Je staart dan niet langer naar felwitte menu's, iets waar je ogen je erg dankbaar voor zijn. Te meer omdat het licht van schermen een negatieve invloed heeft op je slaapcyclus.

Voor het donkere thema van WhatsApp heb je minimaal versie 2.20.13 nodig. Controleer dit onder Instellingen, Help, Over en update zo nodig. Het is van belang dat je ingeschreven staat voor het bètaprogramma van WhatsApp. Is dit niet het geval, dan heb je voorlopig even pech. Nieuwe aanmeldingen hiervoor zijn op het moment van schrijven gesloten.

Donkere optie

Eenmaal up-to-date, ga je naar Instellingen, Chats, Thema en kies je hier de optie Donker. Je merkt nu dat alle achtergronden binnen WhatsApp een donkere achtergrond hebben. Het geldt voor alle menu's en je ziet het ook terug binnen gesprekken zelf. Mocht het niet bevallen, dan kun je het altijd weer terugzetten naar Licht.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord