Windows 11: Bureaublad en taakbalk 2021-11-15T17:22:14

Muziek componeren en delen met BandLab (2)

Review: Innr Smart Round Ceiling Lamp

Windows 11: Bureaublad en taakbalk

Hoewel Microsoft het idee had dat met Windows 10 de ultieme versie van het betreffende besturingssysteem was bereikt, en het uitsluitend nog maar via updates aangevuld hoefde te worden, kwam er tóch Windows 11. Vooral qua vormgeving is het een nieuwe frisse editie, maar toch zijn er ook wat nieuwigheden. In deze how to kijken we naar het bureaublad en de vernieuwde taakbalk.

Ten opzichte van Windows 10 is in Windows 11 de taakbalk behoorlijk veranderd, deze staat nu standaard in het midden van je scherm.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord