Windows 8.1 zonder Microsoft-account installeren 2014-08-28T13:36:11

Storing Facebook kwam door onderhoud

Virtueel in de rij voor BlackBerry Messenger-app

Windows 8.1 zonder Microsoft-account installeren

Windows 8.1 zonder Microsoft-account installeren

Windows bijwerken met de nieuwste update zonder verplicht Microsoft-account? Dat kan, al moet je wel even goed opletten tijdens de installatie.

Tijdens het installeren van de update van Windows 8.1 word je halverwege het installatieproces gevraagd in te loggen met je Microsoft-account. Ogenschijnlijk kun je niet om deze stap heen, wat zou betekenen dat je een nieuw account moet aanmaken als je dat nog niet hebt. Hoogst irritant als je niet van plan bent om gebruik te maken van de online diensten van de softwarefabrikant.

Gelukkig is er een mogelijkheid ingebouwd je bestaande, lokale account te blijven gebruiken. Die optie is echter goed verstopt, dus hebben we de daarvoor relevante stappen er even tussenuit geplukt.

 

Stap 1.

In het venster Uw account log je in met de gegevens die je tot nu toe gebruikte voor je lokale account, waarna je klikt op Volgende.

 

 

Stap2.

Het volgende venster is bedoeld om je aan te melden bij je Microsoft-account. Heb je dat niet, dan is daarvoor een duidelijk zichbaar linkje aangebracht. Veel minder goed te zien is de link 'Een nieuw account maken' en juist die heb je nodig, dus klik daarop.

 

 

Stap 3.

In het nu getoonde venster kun je een e-mailadres aanmaken voor je nieuwe Microsoft-account. Dat wil je niet, daar is het immers allemaal om begonnen. Klik daarom op de bijna onzichtbare link 'Verdergaan met mijn bestaande account' helemaal onderaan, waarmee je het doel hebt bereikt!

 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord