Word: hyperlinks 2020-12-16T08:48:42

Google voegt knap 3D-effect toe aan online foto's

Knutselproject voor kerst: melding zodra kerstboom dorst heeft

Word: hyperlinks

Met een hyperlink, meestal afgekort tot link, verwijs je naar een andere plaats. Dat kan naar een website zijn, maar ook naar een ander document of een andere positie in het document. In Word worden ze ook wel koppelingen genoemd. Er zijn verschillende mogelijkheden om ze in te voegen. Hier kijken we in twee how to’s naar.

Door hyperlinks in je Word-document toe te voegen, kun je linken naar websites, andere documenten of een andere positie in hetzelfde document.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord