Zo installeer je Popcorn Time op iOS (zonder jailbreak) 2015-04-08T15:56:50

Mini-pc MSI Cubi verstopt zich achter je scherm

Sony presenteert speakerdobbelsteen SRS-X11

Zo installeer je Popcorn Time op iOS (zonder jailbreak)

Zo installeer je Popcorn Time op iOS (zonder jailbreak)

Popcorn Time heeft een eigen app uitgebracht voor iOS. Omdat de illegale film-streamingdienst niet zomaar in de App Store kan komen, was het voor de makers van Popcorn Time moeilijk om de app toch aan iPhone- en iPad-gebruikers aan te bieden. Daar is echter iets op verzonnen, want Popcorn Time werkt met een omweg nu toch op je Apple-apparaat. Zonder jailbreak. Wij laten je zien hoe je dat doet.

Als je meer wil lezen over hoe Popcorn Time precies van plan is de App Store te omzeilen, lees je dit artikel.

Het is niet moeilijk Popcorn Time zelf te installeren, maar laten we je toch even de stappen tonen. Om een app te installeren buiten de App Store om, moet je eerst een bepaald bestandje installeren. Die staat inmiddels online op de website van Popcorn Time.

Je hebt bovendien een computer met Windows nodig, en iTunes (hier te downloaden). Binnenkort moet er ook een versie beschikbaar komen die op de Mac werkt, zeggen de makers. Dat zou 'binnen enkele weken' moeten gebeuren.

 

1. Download de benodigde bestanden

Alle benodigde bestanden kun je vinden op de website van Popcorn Time.
 

2. Installeer het programma

 Draai het programma iOSinstaller.exe en dubbelklik daarop. Je gaat nu het programma doorlopen om Popcorn Time te installeren.Je hoeft nu alleen maar de stappen te doorlopen die op het scherm verschijnen. Verbind eerst je iPhone of iPad met je computer.

Trust the computer. The computer is your friend.
Op je iPhone/iPad verschijnt nu een pop-up, waarin wordt gevraagd of je deze computer wil vertrouwen. Het kan zijn dat je dat al eerder hebt ingesteld, in dat geval verschijnt de pop-up niet. Klik op 'Vertrouwen'.Vliegtuigstand
Zet je iPhone/iPad op Vliegtuigmodus. Je doet dit door naar boven te swipen vanaf de onderkant van je scherm, en daar het icoontje van een vliegtuig aan te tikken. Je kunt dat ook via de 'Instellingen' doen, daar staat de Vliegtuigmodus helemaal bovenaan.Even geduld aub
Het installeren duurt niet lang. Wacht heel eventjes en laat de software z'n werk doen.

 

3. Kijken maar!

Popcorn Time staat nu geïnstalleerd op je apparaat! Start de app op terwijl je nog in Vliegtuigmodus zit, en sluit die dan weer af. Zet je wifi weer aan, en je kunt ook op je iOS-apparaat onbeperkt films kijken.

Enne... Jullie weten dat dat eigenlijk niet mag hè? Het gebruik van Popcorn Time is dus geheel op eigen risico!

 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord